Blackline-cylindrar

Cylindrarna för tuffa miljöer

Dessa cylindrar är framtagna för extremt tuffa miljöer med sin ökade slitstyrka, hållfasthet och korrosionsmotstånd.

Med en mer miljövänlig tillverkningsprocess är Blackline-cylindrar både starka emot och bättre för miljön.

PP227-1000

Den perfekta pumpen för bultspänning

När du behöver kraftfull bultspänning erbjuder den nya PP227-1000 en utomordentlig kraft för sin vikt, kombinerat med en oöverträffad enkelhet och hög portabilitet.

När säkerhet och flexibilitet spelar roll - låt den nya luftdrivna bultspännarpumpen från REHOBOT Hydraulics underlätta ditt arbete.

REHOBOT på YouTube

Besök vår kanal på YouTube

Vår kanal erbjuder en rad animationer som visar hur våra hydrauliska verktyg, såsom vår fjäderspännare, universallyft och styrledsavdragare fungerar.

Klicka nedan för att se hur våra kraftfulla verktyg är tänkta att användas och underlätta för dig i din vardag.

Bolagets historia och rötter

Vår historia börjar redan år 1924

Allt har sin början år 1924, då den 22-årige Herbert Landin grundade det som kom att bli Domkraftaktiebolaget NIKE.

Bolaget har alltid varit baserat i Eskilstuna, men företagets väg har genom åren har varit minst sagt händelserik och innehållit en lång rad stora och små händelser.

Mer än 95 års erfarenhet

Vi kan högtryckshydraulik

Sedan 1924 har vi utvecklat förstklassiga högtryckshydrauliska lösningar för service och underhållsändamål, som ökar effektiviteten och reducerar kostnaden.

Experter på högtryckshydraulik

REHOBOT Hydraulics (tidigare NIKE Hydraulics) tillverkar och utvecklar innovativa produkter och system inom högtryckshydraulik för användning inom service- och underhållsapplikationer över hela världen. Vår verksamhet är indelad i tre affärsområden: Industri, Automotive och Räddning. Vi skapar och utvecklar smart teknik för en säkrare arbetsplats.

Våra huvudsakliga produkter och lösningar inkluderar högtryckshydrauliska pumpar, cylindrar, domkrafter, verktyg och räddningsutrustning, där kvalitet, tillförlitlighet och prestanda är synonymt med vårt varumärke. Vi sätter vår stolthet i våra produkter, som producerats i Sverige sedan 1924.

Vårt huvudkontor och fabrik finns i Eskilstuna, med egna systerbolag i Storbritannien och USA, som kompletteras av ett världsomspännande distributionsnät. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

REHOBOT Hydraulics applikationsområden

Industri

Industri

Hydrauliska lösningar där stor kraft på liten yta krävs. För tunga lyft, underhåll & service.

Läs mer

Bil verkstad

Automotive

Lösningar för service av tunga och lätta fordon. Lyft och verkstadsutrustning.

Läs mer

Räddning

Räddning

Räddningsutrustning baserad på högtryckshydraulik. Tillförlitlighet, snabbhet och prestanda.

Läs mer

success berättelser

Success stories

Produkter från REHOBOT Hydraulics kan användas i en stor mängd olika applikationer.

Läs mer

REHOBOT - World map

Återförsäljare och serviceverkstäder

Vi vill alltid vara nära dig för att kunna erbjuda bästa tänkbara service, och underlätta i din verksamhet när du behöver en expert på högtryckshydraulik. Därför har vi under lång tid arbetat med ett brett distributionsnät över stora delar av världen. REHOBOT Hydraulics finns idag representerade genom omkring 150 återförsäljare runt om i världen. Här hittar du adresser, telefon-, faxnummer och e-postadresser till våra återförsäljare runtom i världen.