Vi omvandlar naturens kraft till arbetskraft

REHOBOT erbjuder ett brett produktprogram av hydrauliska pumpar & cylindrar samt tillbehör för industriella användningsområden. Tryck, Drag eller Lyft är ofta grunden för hur produkterna används, ofta i samband med service och underhåll av stora maskiner.

Flexibla & Högpresterande

I samarbete med världsledande OEM-kunder utvecklar REHOBOT Hydraulics specialprodukter och originalutrustningar. Alltid för unika behov och anpassade till individuella krav! Eftersom våra produkter är flexibla och högpresterande är vi säkra på att vi kan hitta en lösning på ditt kraftproblem.

Tung industri kräver robusta produkter

REHOBOT's industrihydraulik återfinns hos användare över hela världen. Användningsområdema är många och inkluderar branscher såsom process-, gruv-, vind-, byggnads- och varvsindustri. Våra referenser är välkända, globala industrikunder som premierar kvalitet, och användningsområdet för produkterna är brett.

Industri

Läs gärna mer om våra applikationsexempel på hemsidan eller kontakta oss för en diskussion om hur REHOBOT's produkter kan användas i Er applikation.