Hög efterfrågan på ultra-högtryckspumpar

De nya hydrauliska pumparna med ultrahöga tryck, som lanserades i januari 2016, har upplevt hög efterfrågan. De är perfekta för oljeplattformar, vindkraftverk, järnvägar och en mängd andra industrier – överallt där bultspänning tillämpas. Pumparna finns med två olika tryck, 150 respektive 227 MPa. Pumparna erbjuds vidare i tre olika utföranden:

 • Komplett utrustning: ram/handtag med två manometrar och ventil. Perfekt när du behöver full kontroll över ditt hydrauliska system.
  • En lufttrycksregulator som möjliggör total kontroll över hydraultrycket i systemet genom att justera det ingående lufttrycket.
  • CAG-pumpens manometer har också möjlighet att ändra om hydraultrycket ska mätas som returtryck, efter att upp till 8 verktyg har opererat, eller utgående tryck vid användning av endast ett verktyg. Inställningen görs enkelt genom att vrida ett reglage.
  • Hela systemet är inneslutet i en skyddande ram. Ramen fungerar också som bärhandtag för smidig hantering.
  • Som alltid, säkerheten först! Manometrarna sitter bakom ett skydd av polykarbonat.
  • Den bästa lösningen om du främst önskar en robust, stationär pump men som fortfarande enkelt kan transporteras vid behov. 
 • Vill du hålla det enkelt? Om du inte behöver koppla mer än ett verktyg i taget och om manometrarna inte är viktiga för dig, så passar en ”naken” pump bäst. Ingen ram, inga manometrar, ingen luftventil – bara själva pumpen. Du kommer fortfarande att få jobbet gjort, och det till en lägre kostnad!
 • Kundanpassad lösning: införskaffa pumpen i det utförande som passar dig. Vill du ha en pump med ventil för att kontrollera ditt system, men inget annat? Inga problem. Vill du ha en hydraulslang och manometer? Vi finns här för att erbjuda en pump efter just dina behov – kontakta oss för mer detaljer!
  Sist men inte minst, tack vare av innovativ teknologi har vi kunnat reducera tillverkningskostnaderna så att du inte behöver spendera en förmögenhet på denna unika produkt. Mer tekniska detaljer och beställningsinformation finns här.

Animation över pumparnas funktion finns – tryck här!