Ny VD för REHOBOT Hydraulics AB

Den 1 maj 2017 började Johan Enochsson sin tjänst som ny VD för REHOBOT Hydraulics AB. Han efterträder Kjell-Roger Holmström som varit företagets VD sedan REHOBOT’s förvärv av det dåvarande NIKE Hydraulics, i slutet av 2010. Johans tjänst inkluderar även ansvaret för företagets försäljningsorganisation, där han efterträder Frederik Karlsson. Johan har tidigare arbetat som managementkonsult och har i den rollen samlat värdefull erfarenhet från en rad olika verksamheter som kommer att vara till stor nytta i hans nya tjänst.

Johan säger: ”Jag är mycket glad och förväntansfull inför uppgiften att ta över VD-posten i REHOBOT Hydraulics. Det är ett välmående bolag med en otroligt fin historia av egenutvecklade produkter av högsta kvalitet. För mig kommer fokus vara att expandera bolaget och fortsätta att visa världen varför våra produkter är bäst i klassen”.

Kjell-Roger betonar: ”Jag tror att REHOBOT Hydraulics är på väg in i en mer expansiv och konsoliderande fas. Johan har suttit i bolagets styrelse under några år och är väl lämpad för att leda bolaget in i den fasen. Jag kommer att ägna mig åt att öka lönsamheten i systerbolagen REHOBOT Inc. (USA) och REHOBOT Rotex i Partille, samt arbeta med nya förvärv och affärer för Obadjas räkning”.

Här finner du Johans kontaktinformation.