REHOBOT AB söker Redovisningsekonom

REHOBOT AB är ett framgångsrikt svenskt industribolag med verksamhet i fyra dotterbolag: REHOBOT Hydraulics AB (Eskilstuna), REHOBOT Rotex AB (Göteborg), REHOBOT Ltd. (Birmingham, UK) och REHOBOT Inc. (Chicago, USA). Inom koncernen finns även ett antal industrifastighetsbolag. Koncernens huvudsakliga verksamhetsområde är utveckling, tillverkning och försäljning av högtryckshydraulik, men vi är även verksamma inom legotillverkning av svarvade detaljer i stora serier.

Vi står inför en spännande expansionsresa med organisk tillväxt, och avser även förvärva fler bolag att inkorporera i koncernen. Vi har under de senare åren investerat i produktionsanläggningar, personal och utveckling av företagets produktsortiment. Verksamhetsbolagen är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.

REHOBOT AB, Eskilstuna söker en
Redovisningsekonom

Vi söker en redovisningsekonom som, tillsammans med REHOBOT Hydraulics ekonomichef, kommer arbeta med bokslut, kalkyler och controller-uppgifter. Vidare ansvarar du för leverantörsreskontra, kundreskontra samt lönerna i våra fyra svenska bolag med totalt ett 60-tal anställda.

Du som vi söker har sannolikt gått ett ekonomiskt program på gymnasiet och har erfarenhet av liknande arbete, eller har gått en högskole-/universitetsutbildning inom redovisning. Har du en högskoleutbildning inom redovisning så kompenserar detta för avsaknad av arbetslivserfarenhet, även om det är meriterande.

Vi ser det som ett krav att du är väl förtrogen med datorer. Du kommer bland annat att arbeta i MONITOR Affärssystem, Microsoft Office och Kontek Lön.

Vi ser vidare att din engelska är god eftersom du kommer att interagera med våra bolag i UK respektive USA. Vidare finns koncernens kunder till över 50 % utomlands.

De personliga egenskaper vi söker är en förmåga att kunna arbeta både självständigt, såväl som i team. Du är ansvarsfull och har en förmåga att lösa problem. Givetvis är du en positiv person med känsla för kommunikation, noggrannhet och metodik.

Anställningsform: Heltid och tillsvidareanställning
Tjänstgöringsort: Eskilstuna
Tillträdesdag: Efter överenskommelse
Lön: Efter överenskommelse

Vid frågor, vänligen kontakta vår ekonomichef, Per-Anders Eliasson på 0701-09 42 28 eller e-post pae@rehobot.se.

Välkommen med din ansökan senast 16 december, 2016 till mailadress jobb@rehobot.se eller till Rehobot AB, Box 1107, 631 80 Eskilstuna. Ansökan märks ”Redovisningsekonom”.