Vi söker en Key account manager

REHOBOT Hydraulics AB är ett framgångsrikt svenskt företag som utvecklar, producerar och marknadsför produkter och system baserade på högtryckshydraulik. Våra produkter är förknippade med hög kvalitet och är välkända. Produktsortimentet inkluderar bland annat hydrauliska pumpar, cylindrar, domkrafter och räddningsutrustning.

Företaget är verksamt i Skandinavien, Europa och USA, men finns även representerade i andra delar av världen genom ett brett nätverk av distributörer. Vi vill expandera och har under de senaste åren investerat i nya produktionsanläggningar, personal och utveckling av företagets produktsortiment. Vi är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.

REHOBOT Hydraulics AB, Eskilstuna söker en
Key account manager

Om dig
Expansion i ett globalt exportbolag är spännande, utmanande och utvecklande. Det kräver att många faktorer i samtliga delar av verksamheten samverkar. Ett välfungerande arbetsteam, en vass maskinpark, en målinriktad säljavdelning och framförallt – produkter i världsklass. Långsiktig framgång och kontinuerlig tillväxt är ett resultat av ett målmedvetet arbete, ett arbete vi på REHOBOT utfört i över 90 år. Det är därför med glädje vi erbjuder dig som key account manager att vara en del av denna expansiva resa.

Du bör ha förmåga att tänka nytt och våga bryta ny mark samtidigt som du också kan vårda och utveckla befintliga relationer. Våra produkter håller en hög teknisk standard och vi ser det därför önskvärt att du har relevant förståelse och intresse för detta. Vi förutsätter även att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt god datorvana. Som person är du noggrann, kommunikativ, positiv och metodisk.

Du behöver ha en god analytisk förmåga samt kunna strukturera, planera och organisera arbetet på egen hand. Som key account manager behöver du också ha en god förmåga att förstå våra kunders verksamhet, behov och struktur. Genom hög servicegrad och förtroendefullt, nära samarbete med kunden är du en viktig del i företagets löpande arbete med att stärka det totala kundupplevda värdet. Vi är ett företag med högt i tak. Har du en vilja att förändra och förbättra saker och ting finns det alltid utrymme att påverka.

Din profil

  • Utbildning: Ingenjörsutbildning, teknisk utbildning eller annan relevant högskoleutbildning är meriterande
  • Kompetenser: Key account management, försäljning, förhandling
  • Språk: Svenska, Engelska
  • Körkort: Krav
  • Arbetslivserfarenhet: Relevant arbetslivserfarenhet är meriterande

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna omfattar att driva och utveckla vår affär mot uppsatta mål, gentemot några av våra största och viktigaste kunder. Att kunna bygga relationer på många nivåer hos våra kunder för att få förtroendet att vara med att utveckla kundens produkt och affär. Resor kommer utgöra en naturlig del av arbetet och du bör räkna med cirka 60 resdagar per år.

REHOBOT Hydraulics arbetar efter ett LEAN Production-tänkande som genomsyrar hela företaget. För att nå nya höjder måste man vara beredd att ibland tänka om, revidera arbetssätt och vidareutveckla processer. Det är inte alltid de gamla hjulspåren leder framåt. Som key account manager arbetar du i en högteknologisk miljö med en ständig strävan efter effektivisering och utveckling.

Övrigt

  • Anställningsform: Heltid, provanställning / tillsvidareanställning.
  • Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.
  • Lön: Enligt överenskommelse.
  • Arbetsplats: Arbetet utgår från REHOBOT Hydraulics AB, Skjulstagatan 11A, 632 29 Eskilstuna

Kontaktinformation
Om du har några frågor, läs gärna mer om oss på www.rehobot.se eller ta kontakt med VD Johan Enochsson via telefon 070-109 42 31 eller e-post på johan.enochsson@rehobot.se.

Ansökningssätt
Välkommen med din ansökan till jobb@rehobot.se. Märk din ansökan med referensen ”Key account manager”. Ansökningar kommer behandlas löpande fram t.o.m. 31 mars 2018.