Kontor

Kontakta oss

Alltid nära dig!

REHOBOT arbetar på en global marknad! Att alltid vara tillgängliga och nära kunden är viktigt för oss.

REHOBOT finns representerade runt om i världen genom egna dotterbolag och via distributörer. Service, produktsupport och försäljning bedrivs vid samtliga kontor och du som kund är välkommen att kontakta det som finns närmast dig.

Vårt mål är att vara din bästa partner med avseende på tillgänglighet och service.

Europa

REHOBOT Hydraulics huvudkontor finns i Eskilstuna, Sverige. I Europa arbetar vi huvudsakligen från huvudkontoret eller via vårt dotterbolag i England som betjänar de brittiska öarna och Irland.

Nordamerika

I McHenry, Illinois, finns REHOBOT’s amerikanska kontor. Medarbetarna arbetar med service, försäljning och produktsupport till våra globala och lokala kunder med verksamhet på den amerikanska och kanadensiska marknaden.
Nedan finns kontaktuppgifter till oss på REHOBOT Hydraulics! Du kan även välja att fylla i kontaktformuläret så återkommer vi så snart som möjligt.

Sverige
Kontaktuppgifter

Sverige

Vår kompetenta försäljningsavdelning finns för att betjäna dig och din applikation. Tveka inte att kontakta oss vid frågor, konfiguration av hydrauliska system, för att få en offert eller lägga en order.
Läs mer
Storbritannien
Kontaktuppgifter

Storbritannien

REHOBOT Ltd. i Birmingham är vårt engelska systerföretag vilket startades under 1994. I kundnära samarbeten och via gemensamma projekt tillsammans med kunder utvecklas hydrauliska lösningar som sparar tid & effektiviserar våra kunders användning av våra produkter.
Läs mer
USA
Kontaktuppgifter

USA

REHOBOT, Inc. är vårt amerikanska systerföretag och startades 1994. På kontoret talas engelska, allt för att kunna ge den bästa servicen åt våra kunder på den amerikanska marknaden.
Läs mer