Om REHOBOT Hydraulics AB

REHOBOT Hydraulics är ett framgångsrikt svenskt företag som utvecklar, producerar och marknadsför produkter och system baserat på högtryckshydraulik.

Våra produkter är förknippade med hög kvalitet och är välkända, främst under det tidigare varumärket NIKE Hydraulics. Produktsortimentet inkluderar bland annat hydrauliska pumpar, cylindrar, domkrafter och räddningsutrustning. Vår verksamhet är indelad i tre affärsområden:

  • Industri
  • Automotive
  • Räddning

Företaget är verksamt i Skandinavien, Europa och USA, men finns även representerade i andra delar av världen genom ett brett nätverk av distributörer.

REHOBOT Hydraulics huvudkontor i Eskilstuna

Idag sysselsätter REHOBOT fler än 45 anställda, har en årlig omsättning på cirka 70 miljoner kronor och är lönsamma. Vi står inför en spännande expansionsfas och har under de senaste åren investerat i nya produktionsanläggningar, personal och utveckling av företagets produktsortiment. Vi är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.

Problemlösare

Vi har en gedigen erfarenhet av utveckling och tillverkning av högkvalitativ högtryckshydraulik. På utvecklingsavdelningen arbetar vi med moderna tekniska hjälpmedel och har ett välutrustat testlaboratorium. Nya produkter utvecklas ofta som lösning på någon av våra kunders kraftproblem. Genom vår långa erfarenhet kan vi skapa lösningar som är effektiva vad gäller kraft, tid och kostnad.

Starka tillsammans

Våra produkter marknadsförs och distribueras i stora delar av världen med hjälp av ett utvecklat återförsäljar- och servicenät. Tillsammans med våra partners och kunder skapar vi gemensamma framgångar.