Domkrafter & Lyftsystem

Domkrafter, lyftsystem och specialverktyg för garage

Vi har tillhandahållit lyftutrustning sedan 1924 och är stolta över att fortfarande kunna leverera högkvalitativ verkstadsutrustning.

Hydraulisk luftutrustning – kvalitet som håller i generationer!

REHOBOT’s lyftutrustning är funktionellt designad för att tåla tuffa tag i besvärliga miljöer. Användningsområden återfinns inom verkstäder för tunga & lätta fordon. Service & underhåll utförd med en säker lyftanordning borgar för en god lönsamhet.

REHOBOT's lyftutrustning används över hela världen och i alla tänkbara lyftsituationer. Några exempel är i samband med service av tunga och lätta fordon, speciallyftar för truckar eller för byte av larvfötter på en grävmaskin.

Vi skräddarsyr gärna lyftanordningarna efter våra kunders behov. Något som alltid ger flexibla & kostnadseffektiva lösningar på våra kunders lyftproblem.

Våra konstruktioner bygger på en lång erfarenhet av hydraulik. Resultatet är lyftanordningar som är lätta att reparera & serva – något som sparar tid och pengar! Livslängden på REHOBOT's produkter är alltid lång. Våra produkter ger kraft som håller i generationer!

Handdomkrafter – Upp till 15 ton lyftkraft klarar handdomkrafter från REHOBOT. De är kompakt konstruerade och lämpliga för förvaring i begränsade utrymmen.

Speciallyftanordningar – Produktutbudet omfattar lyftanordningar för specifika lyftändamål. Höga lyfthöjder, stora laster eller begränsade lyftpunkter är några specialfall som REHOBOT's lyftanordningar kan anpassas till. I produktutbudet visas några av alla varianter som utvecklats under företagets 95-åriga historia.

Kontakta oss gärna för ytterligare information eller för utveckling av en specialdomkraft för Er applikation.

REHOBOT's produkter är:

  • Högpresterande
  • Hög kvalitet och servicevänliga
  • Funktionell och säker design
  • Ergonomiska och lättanvända

Lyftsystem för specialtillfällen

  • Transmissionsdomkrafter
  • Växellåds- och motorlyftar
  • Specialdomkrafter för Bandvagnar & Truckar